Derksen schoenmode service

Derksen Schoenmode staat voor kwaliteit en service. Daarom willen we dat u zo lang mogelijk geniet van uw schoenen. Dus ook na uw aankoop staan we voor u klaar voor schoenreparatie, onderhoudsproducten en fournituren.

Kom verrassend voor de dag met een cadeaubon van Derksen Schoenmode. Bepaal zelf welk bedrag u cadeau wilt geven. Bijvoorbeeld als kraamcadeau voor de eerste schoentjes van de baby, of voor vader, moeder of lieve vriendin. Met uw cadeau kunnen ze zelf hun keuze maken voor een paar prachtige schoenen of een mooie tas. Ook voor onze cadeaubon geldt: Daar loop je mee weg!

Van oorsprong is  Derksen een schoenmakersfamilie. Ook nu kunt u nog steeds terecht voor reparatie van uw schoenen en laarzen. Herstelwerk zoals naden stikken, nieuwe hakken en verzolen wordt voor ons uitgevoerd door een zeer goede en erkende schoenhersteller.

De levensduur van uw schoenen kunt u aanzienlijk verlengen met de juiste verzorging. Het materiaal van elke schoen is anders en heeft een specifieke behandeling nodig om zo lang mogelijk mooi te blijven. Wij adviseren u graag hierover. Ook kunt u bij ons terecht voor producten van het merk Collonil.

Diverse inlegzooltjes en veters in alle kleuren, lengtes en soorten behoren standaard tot ons assortiment. Maar ook voor schoenpoetsborstels, schoenspanners en -lepels bent u bij ons aan het goede adres.

Elke twee maanden houdt een podotherapeut inloopspreekuur in onze winkel. De dagen waarop de podotherapeut aanwezig is, worden tijdig gemeld op onze Facebook pagina. Tijdens het inloopspreekuur kunt u geheel vrijblijvend advies vragen over uw voetproblemen.

Vaste klanten verdienen voordeel bij Derksen Schoenmode. Bij elke aankoop* ontvangt u per € 15,00 een spaarpunt in ons digitale spaarsysteem. Vanaf 20 punten krijgt u € 10,00 korting. Deze wordt direct verrekend bij de eerstvolgende aankoop.

* uitgezonderd afgeprijsde artikelen

Hebt u door voet- of beenproblemen moeite met het dragen van ‘gewone’ schoenen? Dan kunnen verbandschoenen een oplossing bieden. Verbandschoenen bieden comfort en bescherming. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Derksen schoenmode logo wit

Pastoriestraat 42
6921 BX Duiven

Tel: 0316-263035

info@derksenschoenmode.nl

KvKnr.: 09019033

Openingstijden

Maandag  Gesloten
Dinsdag  09:00 - 18:00
Woensdag  09:00 - 18:00
Donderdag  09:00 - 18:00 
Vrijdag  09:00 - 18:00 
Zaterdag  09:00 - 17:00 
Koopzondagen  13.00 - 17.00 

Komende koopzondag 12 december 2021

 

google maps klein

Top